LLUMAR ABLAKFÓLIÁK

LLumar márka

A LLumar gyártója, az Eastman Chemical Company (korábban Eastman Kodak) a világ egyik legnagyobb vegyipari vállalata. Portfóliójának kiemelt építőköve a fóliák gyártása, forgalmazása. A világ legnagyobb és legfejlettebb fólia gyártósorával büszkélkedhetünk, mely földrajzilag az Amerikai Egyesült Államokban, Martinsville-ben helyezkedik el. A LLumar fóliák itt születnek, majd jutnak el a világ minden pontjára.

A LLumar nagy hangsúlyt helyez a minőségre, és ez alatt nem csupán a termék gyártásáról, és a rengeteg amerikai minőségi szabály betartásáról van szó, hanem a professzionális, szakképzett kivitelezők képzéséről. Az ablakfóliák felszerelése hozzáértést, tapasztalatot követel, valamint szaktudást. Nem mindegy ugyanis, hogy a különböző szerkezetű ablakokra milyen ablakfólia kerülhet felszerelésre.

Cégünk közel 20 éves tapasztalata és a gyártónk által biztosított háttér garancia a minőségre!MIRE KÉPES A FÓLIA?

Az ablakfólia önmagában egy félkész termék, professzionális felszerelést követően válik teljessé. Az ablakfóliák előnyei:

  • HŐVÉDELEM
  • FÉNYVÉDELEM
  • UV VÉDELEM
  • BIZTONSÁG
  • BELÁTÁSVÉDELEM


Fényvédelem ablakfóliával


A LLumar termékpalettáján megtalálhatóak a sötétítő fóliák. Segítségükkel csökkenthető az élettérbe beérkező fény mennyisége, ezáltal növelhetjük komfortérzetünket, hiszen kevésbé fog tükröződni a TV, vagy monitor képernyője.

Dekoráció vagy belátásvédelem ablakfóliával

Fóliával gyorsan, és ízléses módon alakíthatjuk át ablakainkat, térelválasztónkat, vagy akár üvegfalas zuhanyzónkat. Számos minta közül válogathatunk, pl.: tejüveg, savmart, vagy homokfúvott, négyzetrácsos, csíkos, stb...